R-Smarttech hegesztőgépek világa

2016. October 20.

2016. őszén hosszas keresgélés és válogatás után megérkezett az első hegesztőgép importunk. Ezek a hegesztőgépek kínai gyártású berendezések, melyek a lakosság és kis vállalkozók hegesztési igényeit hivatottak kielégíteni. A berendezések között megtalálhatók a bevontelektródás gépek, az AVI, argon védőgázas, nagyfrekvenciás gyújtású gépek és a huzalelektródás ún. MIG/MAG gépek.

Első lépésben a bevontelektródás berendezések bemutatását céloztuk meg. Három különböző teljesítményű hegesztőgépet kínálunk vevőink részére.

A legkisebb berendezés 140A áramterhelhetőséggel bír. Ez kifejezetten azon ügyfeleink részére ajánlott, akik ritkán hegesztenek. Nevezzük ezt a barkács, otthoni felhasználási kategóriának. A fotókon látható sarokvarratok lv=6mm-es lemezen átmérő 3,2mm-es rutilos bevonatú elektródával készültek az MMA 140-es géppel.

A berendezések használata során tapasztalható az inverteres hegesztőgépek összes előnye. A hegesztőinverter kicsi, könnyű, talán a legkisebb esetében a hozzá tartozó elektródafogó és testkábel köteg a nehezebb, mint maga a gép.

A hegesztés megkezdésekor a kezdő is könnyen gyújt ívet. Hegesztés közben könnyű az ívtartás és a varrat formálása.  Akár egy csomag elektróda is elhegeszthető vele folyamatosan.

A hegesztőgép egyaránt jó hegesztési tulajdonságokat mutat mind rutilos, mind bázikus elektródák esetén.

Nagyobb áramterhelhetőségű gépeink az MMA-180 és az MMA 250-es típusok.

 

Látogasson el üzletünkbe, vagy webáruházunkba.